- MEDEDELING -

Wist u al dat Rittal haar eigen webshop heeft? Vanaf vandaag kunt u voor het complete Rittal portfolio, inclusief Hummel kabelwartels, terecht op www.rittal.nl/mijnrittal. Hier vindt u actuele prijs- en voorraadinformatie, en kunt u ook de actuele brochures vinden van Hummel.

Voor achtergrondinformatie kunt u terecht op expert.rittal.nl, hier vindt u blogs, white papers en referentieverhalen.

Per 1 februari 2018 zal kabelwartel.nl vervallen.


Ga naar de webshopGa naar expert.rittal.nl

Kabelwartel.nl Kabelwartel.nl
Hummel AG

Hummel AG > Hummel AG

Hummel AG

HUMMEL AG (www.hummel.com) is een familieonderneming en heeft maar liefst 14 zelfstandige dochterondernemingen over de gehele wereld. Van Amerika over Europa tot in Azië bied HUMMEL haar klanten snelle en flexibele hoogwaardige kwaliteitsoplossingen uit eigen hand.

De wensen van de klant staan bij ons bovenaan en zijn diep geworteld in onze organisatie. Constante ontwikkeling betekend een norm neerzetten. Onze goede kwaliteit en de flexibiliteit om speciale applicaties te produceren zowel in grote als kleine orders en dat alles onder ons motto: "We set standards".

Het hoofdkantoor is gevestigd in Denzlingen in Duitsland. De productie in Waldkirch. Hier in Nederland is Rittal B.V. (www.rittal.nl) de verkooppartner van de HUMMEL kabelwartels.

Vandaag de dag biedt "Rittal - The System." een perfect afgestemd systeemplatform. Dit systeem combineert producten, toekomstgerichte engineering-oplossingen en wereldwijde service voor vele eisen. En dit in verschillende branches - van de machine- en installatiebouw via de automobielindustrie tot en met de informatietechnologie.

Alles uit één hand, alles in de beste kwaliteit.

 

Nieuws

Advies nodig?

Rittal vertegenwoordigt Hummel AG in Nederland.
Voor advies, vragen, bestellingen; bel (0316) 59 16 60 of mail naar sales@rittal.nl.
Wij helpen u graag!

Legal - Copyright & disclaimer - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Login