- MEDEDELING -

Wist u al dat Rittal haar eigen webshop heeft? Vanaf vandaag kunt u voor het complete Rittal portfolio, inclusief Hummel kabelwartels, terecht op www.rittal.nl/mijnrittal. Hier vindt u actuele prijs- en voorraadinformatie, en kunt u ook de actuele brochures vinden van Hummel.

Voor achtergrondinformatie kunt u terecht op expert.rittal.nl, hier vindt u blogs, white papers en referentieverhalen.

Per 1 februari 2018 zal kabelwartel.nl vervallen.


Ga naar de webshopGa naar expert.rittal.nl

Kabelwartel.nl Kabelwartel.nl
Standaard kabelwartels
Kabelwartels ex omgeving

Nieuws > Standaard kabelwartels > De ‘hygienic design’ kabelwartel

De ‘hygienic design’ kabelwartel


Overal waar bacteriën en andere verontreinigingen ongewenst zijn – zoals in de foodsector, farmaceutische industrie en diervoedersector – is hygienic design dé norm. Naast HD besturingskasten biedt Rittal nu ook de Hummel HD Pro RVS kabelwartel, met EHEDG certificaat.

EHEDG gecertificeerd

De HD Pro kabelwartel voldoet aan alle eisen de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEGD). Dé norm voor hygiënisch produceren. Dit betekent dat deze kabelwartel zo min mogelijk last heeft van aanhechting van vuil en eenvoudig is te reinigen.

Verontreiniging krijgt geen kans

De HD Pro kabelwartel is gemaakt van 316L RVS. De wartel heeft geen scherpe randen en het oppervlak is extreem glad afgewerkt (<0,8µ). Hierdoor is de kans dat er vuil achterblijft na reiniging zo klein mogelijk.

Makkelijk schoon te maken

Dankzij de goed zichtbare, blauwe siliconenafdichting heeft deze hygienic design kabelwartel een hoge IP-waarde van IP 69K. Hierdoor is de kabelwartel met een hogedrukspuit eenvoudig en grondig te reinigen.

Hoge EMC-afscherming

Door de kabelmantel tussen de ringen in de wartel te klemmen, maakt de HD Pro 360° rond contact. Vandaar dat deze kabelwartel een hoge EMC-afscherming biedt.

Snel en perfect monteren

De HD Pro kabelwartel laat zich zonder speciaal gereedschap eenvoudig en snel monteren. De slimme kartelvertanding houdt de blauwe siliconenring tijdens het aandraaien op z’n plek en voorkomt vervorming. Het resultaat: altijd een perfecte afsluiting.

Met een temperatuurbereik van -40 tot 120°C is de HD Pro inzetbaar in letterlijk iedere situatie waar hygiëne voorop staat. Deze hygienic design kabelwartel is leverbaar vanaf M12 tot en met M32.

Wilt u meer weten over de hygienic design kabelwartel?

  • Bekijk de HD Pro kabelwartel op de website
  • Vraag de catalogus HK aan door te bellen met (0316) 59 16 60 of mail naar sales@rittal.nl
 

Nieuws

Advies nodig?

Rittal vertegenwoordigt Hummel AG in Nederland.
Voor advies, vragen, bestellingen; bel (0316) 59 16 60 of mail naar sales@rittal.nl.
Wij helpen u graag!

Legal - Copyright & disclaimer - Privacy policy - Algemene voorwaarden - Login